середа, 11 квітня 2018 10:04

Повідомили, які автовиробники не поїдуть на автосалон у Москві

Повідомили, які автовиробники не поїдуть на автосалон у Москві
ММАС-2018 триватиме з 29 серпня по 9 вересня. Фото: vodila.net

30 автомобільних брендів відмовилися брати участь у Міжнародному московському автомобільному салоні.

Захід триватиме з 29 серпня по 9 вересня, пишуть "Известия".

Цього року в Москву не приїдуть Audi, BMW, Mini, Mazda, Volvo, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Smart, Land Rover, Jaguar, Skoda, Nissan, Datsun, Infiniti, Cadillac, Chevrolet, Ravon, Subaru, Suzuki, Chery, Peugeot, Citroёn, Porsche, Honda, Geely, Changan, SsangYong, Hawtai, Haima.

Автовиробники відмовилися від участі у заході через високу вартість оренди площі у виставковому центрі. Також участь у російському автосалоні називають неефективним витрачанням рекламного бюджету.

Участь у заході поки що підтвердили лише 8 брендів. Серед таки Lada, Hyundai, Renault, Kia, УАЗ, Lifan, Haval, Volkswagen і "АвтоВАЗ". Lada презентує прототип позашляховика "Нива" третього покоління, серійний седан Lada Vesta Cross і рестайлінгового версії седана Granta. Інші бренди покажуть авто, які виставляли на інших виставках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як рекламують найяскравіші кросовери Нью-Йоркського автосалону

Компанії Ford, Mitsubishi, FCA (концерн Fiat Chrysler), Dongfeng, Zotye, Genesis, Foton, FAW, Brilliance поки не підтвердили участі у Московському салоні.

Московський автосалон проходить раз на два роки починаючи з 1993 року. 2005-го графік змінили на парні роки. 2 роки тому на автосалон приїхали лише 11 автокомпаний: "АвтоВАЗ", УАЗ, Hyundai, Mercedes-Benz, Smart, Dongfeng, Changan, Geely, FAW, Ravon, IKCO (Iran Khodro).

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, які автовиробники не поїдуть на автосалон у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути