четвер, 01 лютого 2018 13:20

Повідомили, коли на ринок вийде Tesla Model Y

Новий електричний кросовер Tesla Model Y вийде на ринок у 2020-му.

Представники компанії почали переговори з постачальниками комплектуючих. Крім того, вони отримали креслення та ескізи електромобіля, пише nv.

Як виглядатиме електричний кросовер достеменно не відомо. Його побудують на архітектурі Model 3. Модель Y наслідуватиме характеристики Model 3. Завдяки цьому електромобіль вийде на ринок швидше, кажуть у компанії Tesla.

Автор: nv.ua
  Тизер Model Y
Тизер Model Y

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla Model S перетворили на найшвидший в світі броньований автомобіль

"Ніхто, крім Ілона, не має чіткого уявлення про машину, але навіть Ілон не знає всі відповіді напевно. Ми точно можемо розраховувати на першу партію машин наприкінці цього або на початку наступного року. Маск хороший в галасі, але він менш успішний у виконанні заявлених термінів", - пишуть журналісти видання CleanTechnica.

Американська компанія Tesla створила для Model S та Model X спеціальний святковий режим - В меню є розділ під назвою "Великоднє яйце". Там - кнопка із зображенням оленя. Якщо її активувати, на панелі приладів йде сніг, дорогою біжать олені.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, коли на ринок вийде Tesla Model Y». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути