пʼятниця, 05 серпня 2016 16:06

Porsche Panamera стане кросовером
7

Фото: motor1.com

У мережі з'явилися фотографії Porsche Panamera, який дуже схожий на купеподібний кросовер.

Автомобіль сильно закамуфльований,​ але виглядає так, ніби став ширшим та отримав коротшу базу, повідомляє Motor1.

На передньому лівому крилі проглядається лючок для зарядного порту, який вказує версію або Plug-in гібрид. Проте, в нинішніх гібридах моделей Panamera і Cayenne S лючок розташований на задньому крилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотошпигуни зняли універсал Porsche Panamera

Машина зможе конкурувати із Mercedes-Benz GLE та BMW X6. Автівку, найімовірніше, оснастять агрегатами, які використають на моделях Porsche 2017 року. Це - бітуртований мотор V6 об'ємом 2,9 л. Ця установка видає 434 к. с. і 550 н/М. У версії Turbo машина отримає 4-літровий бітурбо 8-циліндровий двигун, який має потужність 542 к. с. і 770 н/М.

Нагадаємо, у Німеччині презентували друге покоління Porsche Panamera. Новинка отримала нову задню підвіску з підкеровуючими механізмами. Крім цього, нову генерацію Porsche Panamera оснастили високопродуктивними гальмами, системою нічного бачення і повністю світлодіодними фарами, що короткочасно підсвічуватимуть людей, які перебувають за межами дальності ближнього світла.

Зараз ви читаєте новину «Porsche Panamera стане кросовером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути