четвер, 02 березня 2017 18:18

Porsche Panamera перетворили в універсал
9

Porsche Panamera універсал
Porsche Panamera універсал
Porsche Panamera універсал
Porsche Panamera універсал
Porsche Panamera універсал

Німці презентували новий кузов преміум-автівки - 5-місний універсал Panamera Sport Turismo. Це перший в історії серійний універсал марки Porsche.

Універсал має одразу 5 версій: Panamera 4 (330 к. с.), 4S (440 к. с.), 4S Diesel (422 к. с.), 4 E-Hybrid (462 к. с.) і Turbo (550 к. с.). Всі вони повнопривідні.

Це 5-метрова модель, на 5 мм вища за хетчбек Panamera. Від нього автомобіль майже не відрізняється. Але тепер може вмістити 3 пасажирів ззаду. Обсяг багажника збільшили з 495 до 520 л.

Особливістю універсала є активний задній спойлер. Його вперше поставили у сегменті, наголошують розробники, передає autoreview.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche випустив новий суперпотужний гібрид

Він генерує до 50 кг притискної сили. Працює в трьох різних режимах залежно від швидкості і налаштувань водіння. За нормальних умов він стоїть під кутом -7 градусів для кращої аеродинамічної ефективності, а за швидкостей понад 170 км/год висувається на кут +1 градус. Коли панорамний дах відкритий, він автоматично підлаштовується під 26 градусів, щоб звести до мінімуму шум вітру в салоні.

Продажі універсалів Porsche стартують у жовтні. Базова Panamera 4 Sport Turismo коштуватиме німецьким клієнтам в 97 557 євро.

У червні 2016 року в Берліні презентували оновлену 4-дверну Porsche Panamera. Має 3 варіанти: Panamera Turbo (550 к. с.), Panamera 4S (440 к. с.) і Panamera 4S Diesel (422 к. с.). Вони повнопривідні і мають нову 8-ступеневу коробку передач.

Зараз ви читаєте новину «Porsche Panamera перетворили в універсал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути