Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2012 14:08

Porsche Macan "засвітився" на тестах
6

Фото: Фото: worldcarfans.com

"Молодший брат" Porsche Cayenne вперше попався на очі фотографам-шпигунам під час дорожніх тестів у Німеччині. Зазначається, що компактний кросовер, який отримав ім'я Macan, вельми нагадує екстер'єром згаданий Cayenne, але платформу розділить з Audi Q5.

На опублікованих в Інтернеті фотографіях тестовий прототип Porsche Macan забезпечений передньою частиною, що імітує "обличчя" Cayenne, і, найімовірніше, бутафорським заднім бампером. Однак динамічний силует з сильно "заваленою" задньою стійкою проглядається добре, і можна зробити висновок, що саме таким кросовер і буде в реальному житті.

Крім того, Macan на шпигунських фотографіях дуже схожий на раніше опубліковані виробником тизери. Зазначимо також, що не можна виключати ймовірності того, що компактний кросовер і в серійному варіанті буде сильно нагадувати Cayenne.

Для будівництва Porsche Macan використана архітектура кросовера Audi Q5. За деякими даними, Macan запозичить у колеги з Інгольштадта частина силових агрегатів (включаючи двох-і трилітровий бензинові турбомотори), трансмісію, рульове управління і систему повного приводу. У Porsche обіцяють переналаштувати підвіску і гальма, а також забезпечити новинку електронними асистентами власної розробки.

Раніше повідомлялося, між тим, що Porsche Macan буде оснащуватися коробками передач, розробленими в Цуффенхаузене - 7-ступінчастою "механікою" і фірмовим "роботом" PDK. Виробництво компактного кросовера має стартувати на заводі Porsche в Лейпцигу в 2013 році.

Зараз ви читаєте новину «Porsche Macan "засвітився" на тестах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути