Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2015 17:46

Порошенко підтримав петицію про посилення контролю якості доріг

Порошенко підтримав петицію про посилення контролю якості доріг

Президент України Петро Порошенко відповів на петицію про посилення контролю за якістю виконаних дорожніх робіт. Це дасть змогу чітко встановлювати періоди відповідальності підрядників за якісні показники збудованого, реконструйованого чи капітально-відремонтованого об'єкта

Про це йдеться в розміщеному на сервісі електронних петицій відповіді Порошенко на електронну петицію, в якій українці вимагали ввести обов'язковість надання гарантій за стан доріг від тих, хто бере гроші за їх ремонт.

"Підтримую необхідність посилення контролю за якістю виконаних дорожніх робіт", – зазначив Порошенко.

"Усе це дасть змогу в подальшому в договорах на виконання дорожніх робіт чітко встановлювати періоди відповідальності підрядників за якісні показники збудованого, реконструйованого чи капітально-відремонтованого об'єкта, і у випадку відхилення від цих показників підрядник буде зобов'язаний своїми силами та за власний рахунок усунути недоліки", – додав Президент України.

Зазначається, що вирішенню порушеної у петиції проблеми сприятиме також прискорення розгляду та прийняття Верховною Радою України законопроекту щодо реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування, яким передбачено принципи впровадження довгострокових контрактів з поточного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг за показником якості рівня їх обслуговування.

Нагадаємо, Київська міськадміністрація анонсувала реконструкцію Шулявської транспортної розв'язки у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підтримав петицію про посилення контролю якості доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути