Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 11:36

Поліція пересідає на Tesla Model X

Поліція пересідає на Tesla Model X
Поліція штату Вікторія в Австралії пересідає на електрокари Tesla Model X. Фото: з відкритих джерел

Поліція штату Вікторія в Австралії пересідає на електрокари Tesla Model X.

Така машина може розігнатися до 100 км всього за 5 с. Транспортний засіб обладнаний автопілотом і низкою інших інноваційних функцій.

Перша Tesla вже у роботі – її тестують на придатність для служби у різних регіонах штату. У поліції кажуть: за такими авто - майбутнє. Перейти на електрокари в Австралії вирішили через їхню екологічність та економічність, повідомили у tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотня - до 10 с. і максималка 140 км/год.: Renault представив оновлений електрокар Zoe

Tesla Model X — 4-дверний електромобіль, повнорозмірний SUV виробництва американської компанії Tesla Motors. Машина вперше була представлена дизайн-студією Tesla у Лос-Анджелесі 9 лютого 2012-го. Tesla Model X випускається на платформі повнорозмірного седана Tesla Model S на заводі Tesla у місті Фрімонт, штат Каліфорнія. Виробництво розпочалося 2015-го. Комерційні поставки розпочалися із 29 вересня 2015-го.

Kia Motors Australia і Fujitsu Australia працюють над "розумним" автомобілем для поліцейських. Розробки проводять на базі машин Kia Stinger, що вже допомагають стежити за австралійським правопорядком.

Зараз ви читаєте новину «Поліція пересідає на Tesla Model X». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути