понеділок, 06 травня 2019 12:41

Kia розробляє "розумне" авто для поліцейських

Kia розробляє "розумне" авто для поліцейських
Нове, вдосконалене поліцейське авто конструюють спеціалісти Kia та Fujitsu. Фото: wheelsage.org

Kia Motors Australia та Fujitsu Australia працюють над "розумним" автомобілем для поліцейських. Розробки проводять на базі машин Kia Stinger, що вже допомагають стежити за австралійським правопорядком.

Прототип намагаються зробити максимально комфортним для службового використання. Для цього зменшили кількість проводів та модулів. Більшість функцій управління вмонтували в інформаційно-розважальну систему авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW протестувала електричний седан i4

На передній частині важеля перемикання передач розмістили функціональні кнопки для управління аварійним світловим сигналом та сиреною. Технологія біометричної аутентифікації Fujitsu PalmSecure захищає конфіденційну інформацію. Усе це підвищує безпеку офіцерів, яким більше не потрібно відволікатися від дороги для управління системою, пише "24 канал".

В Україні оновили документ про успішний техогляд. Із 1 травня інформація про успішне проходження техогляду зберігатиметься у форматі радіомітки.

Зараз ви читаєте новину «Kia розробляє "розумне" авто для поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути