четвер, 02 травня 2019 11:23

BMW протестувала електричний седан i4
4

Фото: https://www.motor1.com

Компанія BMW розширить лінійку своїх електрифікованих автомобілів. Першим протестували седан i4.

Електричний седан, виробництво якого розпочнеться 2021-го, виконаний на кшалт BMW 4 Series Gran Coupe. Але відрізняється оформленням кузова у фірмовій стилістиці німецьких електромобілів, пише Motor1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото нового електромобіля Volkswagen I.D.

Тестовий прототип BMW i4 запозичив салон у серійних моделей BMW останнього покоління, включаючи цифрову панель приладів та екран мультимедійної системи.

В основу BMW i4 ляже платформа CLAR, для електромобіля запропонують кілька варіантів батарей (на 60 або 80 кВт/год), версії з одним або двома електромоторами. Запас ходу складе близько 480 км у топовому варіанті акумулятора.

Також 2020-го мають розпочатися продажі кросовера BMW iX3, а в 2021 році планується вихід на ринок кросовера BMW iNext на новій модульній платформі та з автопілотом рівня Level 3.

Tesla Model S і Model X подешевшають. У компанії вирішили повернути стандартні версії електрокарів. Автомобілі матимуть зменшений запас ходу.

Зараз ви читаєте новину «BMW протестувала електричний седан i4». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути