пʼятниця, 15 грудня 2017 17:25

Показали перші фото нового позашляховика від Nissan

У мережі з'явилися перші фотографії рамного позашляховика Nissan Terra. Їх опублікували в китайській соціальній мережі. Їх автор заявляє, що на знімках серійний варіант позашляховика, який сертифікують у Китаї.

Автор: 24 канал
  Nissan Terra
Nissan Terra

Позашляховик побудували на базі нинішнього покоління пікапа Nissan NP300 Navara, пише "24 канал". Як повідомляють китайські ЗМІ, довжина новинки - 4882 мм, колісна база - 2850 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС повідомили, коли запрацює фотофіксація

Автор: 24 канал
  Nissan Terra
Nissan Terra
Автор: 24 канал
  Nissan Terra
Nissan Terra

На китайському ринку він з'явиться з бензиновим двигуном, об'ємом 2,5 л і потужністю 184 к.с. В інших країнах запропонують ще й турбодизельний двигун, об'ємом 2,3 і 2,5 л., та потужністю 160-190 к. с.

Презентація нового позашляховика відбудеться у наступному році.

Nissan Leaf першого покоління став найпопулярнішим електромобілем у світі. В січні 2018 року у США почнуть продавати нове покоління Nissan Leaf. У США він коштуватиме $29 990. Коли новинка стане доступною в Україні, досі невідомо. Перше покоління Nissan Leaf зараз займає 1-ше місце серед вживаних електромобілів, що ввозять з-за кордону.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші фото нового позашляховика від Nissan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути