Ексклюзиви
середа, 28 серпня 2024 11:33

Показали перше фото нового Audi Q5

Audi незабаром представить третє покоління свого найпопулярнішого позашляховика. Компанія активно оновлює свій модельний ряд.

Презентація запланована на 2 вересня, передає Gazeta.ua із посиланням на пресслужбу компанії.

"Audi Q5 є втіленням успіху Audi вже понад 15 років", - заявив генеральний директор Гернот Деллнер.

Цікаво, що це буде не електромобіль. На ринок виведуть модель із ДВЗ та гібридним приводом.

"З третім поколінням нашого найуспішнішого позашляховика ми почнемо омолоджувати наше портфоліо позашляховиків моделями з ефективним двигуном внутрішнього згоряння та гібридними версіями", - розвовів Деллнер.

Автор: Audi AG
  Audi показала перше фото нового Q5
Audi показала перше фото нового Q5

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW відкликає 720 тис. авто: що сталося

У 2024 і 2025 роках Audi випустить понад 20 нових моделей. Понад 10 із них будуть електричними. Цьогоріч наприкінці липня вже дебютували нові електричні моделі з Audi Q6 e-tron навесні та Audi A6 e-tron.

Водночас компанія омолоджує своє портфоліо моделями двигунів внутрішнього згоряння, такими як сімейство A5, представлене в липні.

Тим часом японський виробник автомобілів Mitsubishi Motors долучився до альянсу компаній Honda-Nissan. Вони прагнуть скласти конкуренцію китайським та американським автовиробникам, повідомляє Nikkei.

Tesla і китайські автовиробники активно вкладаються в електромобілі, що створює умови у яких японські автовиробники не можуть конкурувати з ними з погляду масштабу і ланцюжка поставок.

Після об'єднання Mitsubishi та Honda-Nissan на внутрішньому ринку Японії з'являться дві сили: Toyota Motor Group і альянс Honda-Nissan-Mitsubishi.

Зараз ви читаєте новину «Показали перше фото нового Audi Q5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути