середа, 02 червня 2021 11:52

Показали, на чому їздять найбагатші люди світу
7

У мільярдерів різні смаки на авто. Одні скуповують розкішні моделі, тоді як іншим вистачає скромної й зручної автівки.

Засновник соціальної мережі Facebook 36-річний Марк Цукерберґ придбав італійський автомобіль Pagani Huayra з V12 з двома турбонаддувами. Хоча його статки оцінюють у $97 млрд, його часто помічають і за кермом звичайної Honda Jazz. Сайт Сarwow зібрав автомобілі п'ятьох найбагатших людей світу.

Засновник SpaceX і глава Tesla 49-річний Ілон Маск є власником одразу декількох цікавих автомобілів. Він придбав McLaren F1 та Lotus Esprit із фільму про Бонда "Шпигун, який мене кохав". Lotus Esprit коштував Маску $850 тис. Він хоче перетворити авто на підводний човен.

Марк Цукерберг має італійський автомобіль Pagani Huayra
Фото: pixabay
Засновник Facebook також придбав Honda Jazz
Маск придбав McLaren F1
Lotus Esprit із фільму про Бонда "Шпигун, який мене кохав"
Porsche 959

Засновник компанії Microsoft, філантроп та один з найбагатших людей світу 65-річний Білл Ґейтс володіє $124 млрд і непоганим смаком на автомобілі. Найпримітнішим у його автопарку є Porsche 959, який мільярдер придбав абсолютно новим у 1980-х. Через закони США машина 10 років була в Італії, перш ніж Ґейтсу вдалося ввезти її в країну.

Найбагатшою людиною у світі є 57-річний Джефф Безос. Його статки оцінюють у $177 млрд. Перший мільярд гендиректор Amazon заробив у 1990-х. Тоді він купив собі Honda Accord.

72-річний Бернард Арно є головою компанії Louis Vuitton Mo't Hennessy. При цьому він їздить на доволі скромному BMW 760Li.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Цукерберґ показав своїх козлів

17 січня пройшов успішний тест-запуск космічної ракети LauncherOne. Програму запуску космічної ракети розробив мільярдер зі списку Forbes Річард Бренсон. Він став третім у світі, хто зробив це успішно. Перед Бренсоном це зробили Ілон Маск та Джефф Безос.

Зараз ви читаєте новину «Показали, на чому їздять найбагатші люди світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути