вівторок, 03 квітня 2018 11:25

Показали, як виглядає мотоцикл із бамбука

  Філіппінець побудував бамбуковий мотоцикл. Фото: helperauto
Філіппінець побудував бамбуковий мотоцикл. Фото: helperauto

Філіппінець Крістофер Перес Ларсен, директор компанії Meep Inc. створив бамбуковий мотоцикл. Незвичайний електричний байк став єдиним у своєму роді.

На конструювання транспортного засобу Ларсена підштовхнула урядова програма щодо масової висадки бамбука на період до 2020 року. Крістофер вирішив довести, що при певних умовах бамбук може бути міцніший від сталі, пише avtoblog.ua.

На розробленому байку замість склопластикового корпусу знаходиться двошарова бамбукова основа, ретельно просочена морської смолою. Під нею заховані два колеса, що приводяться в рух електромотором, який дає максимум в 75 миль за годину. Однак, оскільки транспорт призначений для використання виключно в умовах міста, гранична швидкість обмежена 60 милями. На одній зарядці мотоцикл зможе проїхати з комфортом відстань у 31 милю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні впав ринок автомобілів

Дослідники з Тайваню представили мотоцикл на електричній тязі, призначений для поїздок містом. Як запевняють розробники, такий транспортний засіб може стати доступнішою альтернативою більшості електромобілів.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядає мотоцикл із бамбука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути