пʼятниця, 15 січня 2016 12:04

Opel опублікував перший тізер спорткупе GT

Opel опублікував перший тізер спорткупе GT
фото: auto-service.de

Opel покаже концептуальне купе GT на автосалоні в Женеві. Про це повідомляє видання Автотема.

Компанія Opel опублікувала перший тизер спортивного купе GT. Прем'єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2016 року. За даними World Car Fans, прототип отримає в майбутньому серійну версію. Виробництво моделі можуть почати вже в 2017 році. Конкурентами новинки стиануть Audi TT і Volkswagen Scirocco.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bugatti представила тізер нового гіперкару

Як розповіли офіційні представники компанії, автомобіль повинен стати наступником легендарного купе зразка минулого століття. Також модель повинна продемонструвати те, як виглядатиме дизайн моделей Opel протягом найближчих років. Дизайн новинки буде схожий на перше покоління GT, які представили ще в 1965 році. Також ряд стилістичних рішень запозичать у концепту Monza. Останній продемонстрували на автосалоні у Франкфурті два роки тому.

Швидше за все, машину побудують на базі останнього покоління Astra. Посадкову формула - 2+2. В моторну гамму купе увійдуть бензинові і дизельні турбодвигуни. Агрегати будуть працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач, опціонально буде доступна і автоматична трансмісія.

Нагадаємо, Opel готує 250-сильну версію міської Astra.

Також у березні на женевському автосалоні представлять нові сербські автомобілі від компанії Aqos.

Зараз ви читаєте новину «Opel опублікував перший тізер спорткупе GT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути