четвер, 14 січня 2016 17:44

Bugatti представила тізер нового гіперкару

Bugatti представила тізер нового гіперкару
фото: inua.tv

Виробник потужних гіперкарів випустив рекламний ролик моделі Chiron, про це повідомляє "Автоцентр".

Bugatti вирішила заінтригувати суперкаром Chiron, тому у тізері не показала нічого, що стосується дизайну чи потужності новинки. Тим не менш, рекламний ролик виглядає з цікаво. А що стосується майбутньої прем'єри, то в ній буде головне не дизайн, а технічні характеристики. Вони, судячи з багатьох джерел, феноменальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrari показала серійну модель, яку випускатимуть з 2017 року

Суперкар стане найшвидшим серійним автомобілем у світі: від 0 до 100 км/год він буде розганятися за 2,2 с, а його максимальна швидкість перевищить 460 км/ч. Таку динаміку машині забезпечить восьмилітровий бензиновий агрегат W16 з чотирма турбінами. Не виключено, що він працюватиме в парі з електромотором. В кінцевому підсумку сумарна потужність досягне 1500 л. с., так само як і максимальний крутний момент в півтори тисячі ньютонометрів.

Bugatti Chiron стане ще й найдорожчим – його ціна складе близько 2.19 млн доларів. Всього виготовлять 500 машин, причому частина з них буде з відкритим кузовом типу "тарга", вартість яких ще вище. 130 покупців вже внесли гроші за болід, навіть не бачачи його. Перші офіційні фотографії Bugatti Chiron обіцяють показати в лютому, а світова прем'єра унікальної моделі відбудеться 3 березня на Женевському автосалоні.

Нагадаємо, минулого року в Європі папараці сфотографували тестові версії двох екземплярів Bugatti Chiron. Французький автовиробник Bugatti продовжує випробування моделі Chiron, яка замінить актуальну модель Veyron.

Зараз ви читаєте новину «Bugatti представила тізер нового гіперкару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути