вівторок, 30 серпня 2016 12:31

Оновлену Toyota Corolla почали продавати в Україні
8

Фото: Юрій Кардашевський

У столичному дилерському центрі "Тойота ВіДі Автострада" стартували продажі та тест-драйви рестайлінгової Toyota Corolla.

Зміни в авто провели на честь 50-річчня моделі Corolla. Машина 2016 модельного року отримала агресивніший дизайн. Зокрема зменшилася решітка радіатора, а фари стали більшими. Оптика на новій Toyota Corolla тепер діодна. У топовій комплектації Style ближнє світло забезпечують LED-фари. Крім цього, машину обладнали світлодіодними протитуманними фарами та денними ходовими вогнями. Загалом, автомобіль продають у 4-х комплектаціях: City, Live, Active та Style.

Серед оновлень, Corolla отримала підігрів керма, кольоровий мультиінформаційний 4,2-дюймовий TFT-дисплей на панелі приладів, збільшений екран мультимедійної системи Toyota Touch та систему стабілізації VSC. Оновлена Corolla обладнана системою TRC, яка не дає машині буксувати. У всіх комплектаціях на авто є задні дискові гальма та повнорозмірні запаски.

На авто доступні 2 варіанти двигунів і 2 трансмісії. 1,33-літровий агрегат працює в парі із 6-діапазонною механічною коробкою перемикання швидкості. Двигун на 1,6 л. Працює як із 6-ступеневим механічним, так і безступеневим варіатором. Останній імітує 7 ступенів швидкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Украине стартуют продажи обновленной Toyota Corolla

1,6-літровий двигун розганяє автомобіль до 100 км/год за 10,5 с. із механічною трансмісією. Із варіатором цей показник становить 11,3 с. Менш об'ємний двигун моделі розганяється від 0 до 100 км/год за 12,6 с. У змішаному циклі машина споживає 6,7 л (двигун 1,6 л+варіатор) та 6,1 л (двигун 1,33 + МКПП) палива.

Ціна комплектації City — 401 тис. грн, у ній машина обладнана 1,3-літровим мотором, який агрегатується із механічною трансмісією. Найдорожча комплектація — Style. Така машина коштує 559 тис. грн. Авто матиме мотор об'ємом 1,6 л, який працює із варіатором. Крім цього, у такій комплектації шкіряний салон, 2-зонний клімат-контроль, система Bluetooth та інші опції. Гарантійний період на усі комплектації 3 роки або 100 тис. км пробігу.

Нагадаємо, на початку місяця відкрили попередній прийом замовлень на новий автомобіль Toyota Corolla

Зараз ви читаєте новину «Оновлену Toyota Corolla почали продавати в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути