четвер, 27 квітня 2017 10:28

Оновлений Volkswagen Polo: яким став хетчбек 2018 року

Німецький автовиробник модифікував популярний хетчбек. Він дебютує восени цього року на автосалоні у Франкфурті.

Volkswagen Polo отримав платформу MQB-A0, яку також використовує Seat Ibiza 2017 року. Платформа дозволить зменшити масу автомобіля приблизно на 90 кг, передає autocentre.

Моторну лінійку нового Polo представили гамою бензинових 1-літрових двигунів потужністю 75, 95 і 115 к. с. та 1,5-літрових на 130 і 150 к. с. Пропонують також і 1,6-літрові турбодизелі потужністю 80, 95 і 115 к. с.

Дизайн, за чутками, нагадуватиме риси п'ятидверного купе Volkswagen Arteon. Також автомобіль обладнали світлодіодними фарами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завжди надійні: 9 реклам пікапів

У салоні на центральній консолі встановили мультімелійную систему у вигляді 8-дюймового сенсорного екрану. Серед базових опцій також буде система превентивного гальмування, паркувальний автопілот і Wi-Fi.

 
 

Дебютувало перше покоління Polo в 1975 році на автомобільній виставці в Ганновері. Його основою став Audi 50. За перші чотири роки випустили близько півмільйона екземплярів. Вийшло 5 поколінь Polo.

Зараз ви читаєте новину «Оновлений Volkswagen Polo: яким став хетчбек 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути