четвер, 15 серпня 2013 18:02

Новий седан Audi A3 обійдеться українцям в 300 тисяч гривень
13

Фото: Фото: Audi

Стала відома українська ціна на новий седан A3, офіційні продажі якого стартують вже у вересні.

Дилери Audi в Україні вже приступили до прийому замовлень на нову модель. Стартова ціна Audi A3 Sedan з бензиновим двигуном TFSI об'ємом 1.4 л потужністю 122 к.с. з роботизованою семиступінчастою коробкою передач складе 28 345 євро (303 000 грн) - це на 13 000 грн дорожче 5-ти дверного хетчбека A3, але на 41 000 грн. дешевше "старшого брата" - седана А4 в аналогічному виконанні.

Крім мотора об'ємом 1.4 л A3 седан пропонується також з бензиновим двигуном об'ємом 1.8 л потужністю 180 к.с. На вибір модель можна укомплектувати як "роботом", так і шестиступінчастою "механікою", однак вона доступна виключно для автомобілів потужністю 180 к.с. з переднім приводом. У парі з цим агрегатом можна замовити і повнопривідну версію, яка поставляється тільки з роботизованою трансмісією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова Audi RS6 Avant до 100 км розганяється за 3,9 секунди

Новинка пропонується вітчизняним покупцям у трьох комплектаціях. Базовий варіант Attraction порадує свого власника наявністю системи start-stop, системи ESC, кондиціонера, шкіряного керма, підігріву передніх сидінь і шістьма подушками безпеки.

Наступний варіант виконання Ambition додатково включає в себе: протитуманні фари, інформаційну систему з кольоровим дисплеєм, алюмінієві накладки на пороги і систему Audi drive select.

Комплектацію Ambiente відрізняє наявність круїз-контролю, пакету додаткового освітлення і паркувального асистента з датчиками ззаду. Ціна даного варіанту з базовим двигуном стартує з позначки в 30 668 євро (327 800 грн).

Зараз ви читаєте новину «Новий седан Audi A3 обійдеться українцям в 300 тисяч гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути