четвер, 29 серпня 2019 13:13

Новий Volkswagen Passat GTE PHEV зробили автономнішим
5

Volkswagen Passat GTE PHEV
Фото: auto.24tv.ua
Volkswagen Passat GTE PHEV
Volkswagen Passat GTE PHEV
Volkswagen Passat GTE PHEV
Volkswagen Passat GTE PHEV

Плагін-гібридна версія Passat отримала легке оновлення, з яким стала технологічнішою та продуктивнішою.

Volkswagen Passat GTE 2020-го модельного року отримав акумулятор зі збільшеною ємністю. Новий енергетичний модуль забезпечує близько 30% додаткового запасу ходу на електроенергії. Новий акумулятор дозволяє долати на електриці до 56 км за циклом WLTP.

Основа гібридної силової установки моделі залишилась незмінною – 1,4-літровий TSI з потенціалом 156 к.с. У тандемі з електромотором машина може видати 215 "конячок".

Оновлена модель Passat GTE 2020 має 3 режими руху замість п'яти, що були раніше. EV – для руху на "електро", GTE – для максимальної віддачі силової установки та Hybrid – змішана робота силових агрегатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ціну нової Skoda Scala для України

На швидкості понад 87 км/год. електромотор діє як підсилювач бензинового двигуна TSI. Водій може вибрати, яку кількість ємності батареї варто зарезервувати для електроприводу.

Рестайловий Passat GTE оснащують новою функцією Travel Assist, що є системою напівавтономного управління. Механізм начебто допомагає в управлінні автомобілем на швидкості до 210 км/год., але потребує постійного контролю з боку водія та тримання рук на кермі.

Оновлений Passat GTE доступний для замовлення в Німеччині у кузові седан та універсал. Ціни стартують від 44 795 євро. Про це повідомили на auto.24tv.ua.

Обновленный Land Rover Defender засветили на съемочной площадке "Джеймса Бонда"

Зараз ви читаєте новину «Новий Volkswagen Passat GTE PHEV зробили автономнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути