четвер, 08 жовтня 2009 12:44

Новий електромобіль "Ніссан" має 110 см в ширину (ФОТО)

Новий електромобіль "Ніссан" має 110 см в ширину (ФОТО)

На майбутньому Токійському моторшоу компанія Nissan представить концептуальний електромобіль, що отримав назву Land Glider. Як повідомляє британське видання Autocar, він дасть уявлення про те, як виглядатиме майбутня компактна міська машина Nissan на електротязі, чий дебют відбудеться протягом найближчих кількох років.

Габаритна довжина новинки становить 3100 міліметрів, ширина - 1100 міліметрів, а висота - 1415 міліметрів. У рух Nissan Land Glider приводиться двома електромоторами, які розташовані в задній частині автомобіля і живляться від комплекту літій-іонних батарей, встановлених під підлогою. За даними виробника, запас ходу цієї машини складає 96 кілометрів, а максимальна швидкість - 64 кілометри на годину.

При проходженні поворотів кузов Land Glider здатний нахилятися на 17 градусів. Точний кут нахилу, необхідний для безпечного проходження віражу, визначається комп"ютером після аналізу даних про швидкість руху машини і кут повороту кермового колеса.

Коли серійна версія Nissan Land Glider може з"явитися на конвеєрі, поки не повідомляється. На даний момент японський автовиробник вже представив перший товарний електрокар, який отримав назву Leaf і буде запущений у виробництво в наступному році.

За матеріалом: Auto.lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Новий електромобіль "Ніссан" має 110 см в ширину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути