середа, 10 жовтня 2012 09:29

Новий BMW M4 випустили на дорожні випробування
7

Фото: Фото: autocar.co.uk

Фотошпигуни засікли на знаменитій трасі Нюрбургринг новий BMW M4, що проходить тестові випробування на високих швидкостях. Очікується, що автомобіль буде випущений на ринок уже наступного року.

BMW M4 вважається розширенням сімейства 3 серії німецького бренду. Новинка, коли вийде на ринок, замінить одночасно купе і кабріолет M3, отримавши нове ім'я. До речі, BMW вперше вводить 4 Series в свій портфель. У підсумку версія M3 залишиться тільки в кузові седан.

Приблизно така ж схема застосовувалася, коли концерн задумав випустити на ринок дводверний варіант п'ятої серії. В результаті утворилося сімейство 6 Series, яке тривалий час складалося тільки з купе і кабріолета. Нині цю лінійку доповнює ще й чотирьохдверне купе 6 Series Gran Coupe. До речі, "шістку" почали позиціонувати як більш преміальний і дорогий автомобіль, яким він власне і є. Таким чином, компанія ще більше збільшує розрив між 5 і 6 серіями. Ймовірно, що і "четвірка" піде цією ж доріжкою.

За даними Autocar, BMW M4, як купе, так і кабріолет, отримають ту ж архітектуру, що і M3, а також турбований 3-літровий 6-циліндровий двигун. Очікується також, що "четвірка" піде далі в напрямку зниження ваги. Наприклад, отримає карбоновий дах, що не тільки зменшить вагу, але і трохи знизить центр ваги. Крім того, M4 відрізняється більш низькою підвіскою, широкими колісними арками і чотирма патрубками вихлопної системи.

Новий BMW M3 повинен з'явитися на початку наступного року, а версія M4 дебютує майже відразу за ним, всього через кілька місяців. Крім того, компанія може випустити і 4 Series Gran Coupe. Це варіант повинен вийти в 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Новий BMW M4 випустили на дорожні випробування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути