пʼятниця, 14 вересня 2018 14:12

Новий автомобільний рік Citroen розпочне з преміального електрокара

Новий автомобільний рік Citroen розпочне з преміального електрокара
Всередині у кросовера будуть дисплей з підсвічуванням і 515-ватна акустична система

Компанія Citroen продемонструвала фото нового кроссовера свого суббренда - DS 3 Crossback в електроверсії. У жовтні на автосалоні в Парижі компанія Citroen наочно представить преміальний електрокар.

Автомобіль вийде на ринок на початку наступного року з оновленими бензиновими турбомоторами PureTech, розвиваючими 155, 130 і 100 к.с. Покупцям будуть доступні 2 дизеля потужністю 130 і 100 к.с., пише Top Gear.

Електричний DS 3 Crossback з'явиться тільки в середині 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Renault оновив кросовер Kadjar

Електрична версія кросовера оснащена двигуном потужністю 100 к.с. і батареєю потужністю 50 кВт. Завдяки своїй формі вона не краде простір для ніг і не зменшує обсяг багажника. Батарею можна зарядити на 80% всього за 30 хв. завдяки активному охолодженню батареї. Енергоефективності сприяє використання теплових насосів.

В основу електрокара ляже модульна платформа e-CMP. На ній будуть побудовані деякі електромобілі компаній Peugeot і Citroen. Шасі стане базою для електричних модифікацій Peugeot 208 і Opel Corsa нового покоління.

Версія DS 3 Crossback із двигуном внутрішнього згоряння побудована на іншій платформі. Зовні традиційний кросовер відрізняють вихлопні труби.

Всередині у кросовера будуть дисплей із підсвічуванням і 515-ватна акустична система.

Вдосконалена система автоматичного гальмування DS 3 Crossback здатна помітити перешкоду та зупинити машину навіть у непроглядній темряві.

Функція DS Smart Acess дозволить відкривати та запускати двигун за допомогою додатка MyDS у смартфоні.

Aston Martin випускатиме електромобіль з 2019-го. Тираж Rapide E складе 155 екземплярів. За своїми динамічними характеристиками модель не поступиться паливному хетчбеку Rapide S.

Зараз ви читаєте новину «Новий автомобільний рік Citroen розпочне з преміального електрокара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути