понеділок, 07 жовтня 2013 15:24

Нова Toyota Corolla з тріском провалила один з краш-тестів

Нова Toyota Corolla з тріском провалила один з краш-тестів

Нове, 11- е покоління Toyota Corolla отримало оцінку " незадовільно" в одному з краш-тестів, проведених Страховим інститутом дорожньої безпеки США ( IIHS) .

Як повідомили в прес -службі інституту, йдеться про нещодавно доданому до програми випробувань тесту на фронтальний удар з 25% -ним перекриттям на швидкості 64 км / год: як ви можете побачити на відео внизу, нерухому перешкоду з заокругленим краєм імітує дерево або стовп, в який автомобіль врізається спереду з боку водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбірки на Подолі серед білого дня: дві автівки заблокували третю, почалась стрілянина

За словами представників IIHS, силова структура нової "Королли" 2014 модельного року показала себе недостатньо жорсткою, внаслідок чого манекен - водій отримав серйозну "травму" лівої ноги. Крім того, удар змусив рульову колонку зміститися на 10 сантиметрів вправо, так що подушка безпеки в рульовому колесі не повною мірою замортизувала удар голови водія.


У Страховому інституті пояснили, що новий краш-тест був доданий в програму випробувань тільки минулого літа, і серед суперників Corolla на американському ринку його пройшли лише 12 моделей. Кращий результат серед них - у Honda Civic, що отримала найвищий бал Top Safety Pick + , найгірший - у Kia Forte. Варто відзначити, що альтернативні краш -тести, проведені NHTSA , принесли "Короллі " вищі 5 зірок; так само високо оцінили безпеку компактного седана і в Європі по протоколу EuroNCAP .

Зараз ви читаєте новину «Нова Toyota Corolla з тріском провалила один з краш-тестів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути