четвер, 30 серпня 2012 10:12

Нова Opel Astra дебютувала в Москві
9

Фото: Фото: auto.vesti.ru

Німецький автовиробник Opel розкрив новий седан Astra. Світова прем'єра моделі відбулася на Московському міжнародному автосалоні.

Новинка розширила сімейство Opel Astra до чотирьох моделей. Нагадаємо, що нині компанія випускає хетчбек, універсал Sports Tourer і спортивне купе GTC. З самого початку продажів, яке почалося в червні, покупцям доступні відразу сім моторів: чотири бензинових агрегати потужністю від 100 до 180 к.с., три з яких поєднуються з 6-ступінчастим "автоматом", і три дизельних мотора потужністю від 95 до 130 к.с.

Два варіанти дизельного 1,7-літрового мотора CDTI ecoFLEX відрізняються особливою економічністю. Двигуни потужністю 110 і 130 к.с. оснащуються системою "старт/стоп" та іншими технологіями, які дозволяють економити паливо. В результаті середня витрата палива становить 3,7 л на 100 км.

На початку наступного року седан Astra отримає новий 4-циліндровий бензиновий двигун SIDI ECOTEC з робочим об'ємом 1,6 л, турбонаддувом і безпосереднім уприскуванням палива. Про випуск на ринок нового покоління моторів компанія оголошувала раніше.

Довжина седана становить 4658 мм, ширина - 1817 мм, висота - 1476 мм, колісна база - 2685 мм. Об'єм багажника - 460 л. Завдяки складаним в пропорції 40:60 задніх сидінь його можна збільшити до 1010 л.

Нагадаємо, раніше Opel анонсував найшвидшу Astra з дизельним мотором.

Зараз ви читаєте новину «Нова Opel Astra дебютувала в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути