Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2019 15:00

Незмінне ретро та новий формат: відбувся ювілейний "РетроФест"
6

7-9 червня у Кам'янці-Подільському відбувся IV Міжнародний фестиваль стилю "РетроФест". Для 10-ювілейного заходу організатори обрали нову, незвичну тему – сімейні цінності.

Уся програма була спрямована на те, щоб кожен із членів родини - від малих до старших і навіть домашні улюбленці могли чудово провести час у колі близьких та рідних.

"За відгуками організаторів, учасників та гостей фестивалю – це найвдаліший формат. Саме таким люди хочуть бачити "РетроФест" і надалі, - розповідає Gazeta.ua організатор фестивалю Олена Дика. – Вдалося реалізувати усе, що запланували. Від спільної вечері за 30-метровим родинним столом до вже традиційного заїзду на ретромобілях".

Автор: Володимир Мукан
  Автомобілі на аторалі
Автомобілі на аторалі

Більше 30 учасників взяли участь у #RetroKidsShow. Наймолодші гості провели цілий модельний показ у свої луках.

"Відчути себе у ролі моделей змогли й інші учасники "РетроФесту". У показі "Вінтажна лавка" продефілювали пані від тридцяти до вісімдесяти років в одязі двадцятих-вісімдесятих років минулого століття. Певний контраст відбувся на "Love показі". Жінки, старші шістдесяти років, пройшлися подіумом у сучасному та стильному вбранні. Їхні луки доповнювали зачіски та макіяж - це виглядало дійсно круто", - каже Олена Дика.

Автор: Володимир Мукан
  #RetroKidsShow
#RetroKidsShow

Власну потужну програму продемонстрували й учасники з "Університету третього віку". Старше покоління розважало публіку піснями, танцями та літературними виступами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкість, мішки на голові і старовинні авто - відбулося ретро-ралі

"Вперше в межах фестивалю пройшов конкурс для домашніх улюбленців "МійСтильнийДруг". У показі брало участь більше двадцяти чотирилапих членів сім'ї у ретро-образах. Родзинкою дефіле стала ціла родина лабрадорів", - говорить організатор фестивалю.

Автор: Володимир Мукан
  “МійСтильнийДруг”
“МійСтильнийДруг”

Запалювали на святі запрошені рок-гурти "Шо такоє?" та "Нумер 482". Останні виконали свій хіт "Добрий ранок, Україно!" та продемонстрували спеціальний діджей-сет з живим виконанням партії барабанів. Гімн фестивалю та інші хіти виконала і співачка Марієтта Вейс.

Автор: Володимир Мукан
  “Нумер 482”
“Нумер 482”

"Крім цього, партнери заходу "Наш смак" подарували величезний торт із надписом: "РетроФест 2009-2019". Таким чином, усі учасники та й звичайні перехожі могли скуштувати його, адже роздавали смаколик на площі в Кам'янці-Подільському", - додає Олена Дика.

Автор: Володимир Мукан
  Автомобілі на аторалі
Автомобілі на аторалі

Вирішив не відставати від містян і мер Кам'янець-Подільського. Він брав участь в "РетроФесті". На своїй "ГАЗ-21" подолав весь маршрут ралі "Від фортеці до фортеці" та виборов п'яте місце. Всі гості могли спостерігати за заїздом на великому екрані, який облаштували на площі міста або в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Незмінне ретро та новий формат: відбувся ювілейний "РетроФест"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути