понеділок, 29 січня 2018 12:12

Назвали найкращий електромобіль

Назвали найкращий електромобіль
Максимальна швидкість Nissan Leaf - 144 км / год Фото: CarDiagram

Премію "Найкращий електромобіль" від журналу What Car? присудили Nissan Leaf.

Новий Nissan Leaf - один з перших автомобілів у Європі, який має систему автономного водіння Nissan ProPILOT. Крім того, він має електронну педаль e-Pedal, пише autonews.ua.

"Конкуренція на ринку електромобілів ще ніколи не була такою гострою. Leaf перевершив усіх конкурентів - він ідеально підходить для більшості покупців. Поєднує чудові робочі характеристики, щедрий перелік базового обладнання і низькі експлуатаційні витрати. Крім цього у нього хороший запас ходу без підзарядки навіть у зимову погоду", - каже шеф-редактор журналу What Car? Стів Хантінгфорд.

З цього місяця у США почнуть продавати нове покоління Nissan Leaf. Там він вартуватиме $29,9 тис. Новий Leaf потужніший за попередника і "далекобійніший". Авто має інший дизайн. Його оснастили електромотором з потужністю 150 к.с. Максимальна швидкість - 144 км/год. До сотні новинка розганяється за 7,9 с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електромобіль Nissan Leaf показали без камуфляжу

"Новий Nissan Leaf - найбільш передовий і доступний електромобіль на планеті. Зараз Leaf є комфортабельнішим, "підключеним" і захоплюючим при водінні, ніж будь-яка інша масова модель за всю історію електромобілів", - каже старший віце-президент з продажу і маркетингу Nissan в Європі Філіп Сайяр.

Японський автовиробник розпочав виробництво Nissan Leaf для європейського ринку. Європейську версію випускатимуть на заводі у місті Сандерленд, що у Великій Британії. Він випускав Leaf першого покоління з 2013 року. Офіційно на ринку Nissan Leaf 2018 з'явиться у лютому. Вартість стартуватиме від €32 тис.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращий електромобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути