вівторок, 04 квітня 2017 16:10

Назвали найбільш витривалі автомобілі
13

Honda Odyssey
Toyota Avalon
Honda Accord
Toyota Camry
Chevrolet Suburban

13 млн автомобілів проаналізувало американське агентство iSeeCars, яке займається аналізом автомобільного ринку, щоб визначити найвитриваліші автівки.

Основним критерієм рейтингу став тираж більше 10 тис. і пробіг не менше 320 тис. км, передає autoreview.

Мати такий пробіг в теорії може будь-який сучасний автомобіль. Але мета дослідження - визначити ті моделі, які реалізували це на практиці і після цього мали попит на вторинному ринку, зауважили в агентстві iSeeCars.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найнадійніші автомобілі

У категорії витривалих седанів та кросоверів перемогли японці: Toyota Avalon - частка машин цієї моделі з пробігом більше 320 тис. км складає 2,6%. Другу позицію поділили Honda Accord і мінівен Honda Odyssey - 2,3%.

Також у списку виділила Toyota Camry з показником 1,5%. Honda Civic і Subaru Legacy мають 1,3%. У Subaru Outback і Toyota Prius по 1,1%. Останню сходинку зайняв Subaru Forester - 0,9%.

Серед великих позашляховиків виділили Ford Expedition (5,7%), Toyota Sequoia (5,6%) і Chevrolet Suburban (4,8%).

Найбільш надійним брендом 2016 року назвали автомобілі бренду Lexus. До такого висновку прийшли в американському маркетинговому агентстві J.D. Power Associated. Вони опитали 33 500 американських автолюбителів, які користуються своїми автомобілями мінімум три роки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш витривалі автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути