Ексклюзиви
пʼятниця, 21 серпня 2020 10:45

Назвали міста України, в яких найчастіше крадуть автомобілі

Назвали міста України, в яких найчастіше крадуть автомобілі
Інформація свідчить, що найчастіше спроби викрадень фіксували у Харкові, понад 50% тривог надійшло саме з цього міста. Фото:pixabay

Дані щодо крадіжок машин в Україні оприлюднила компанія Benish GPS.

До уваги брали квітень, травень, червень 2020 року. Назвали міста, в яких найчастіше викрадають транспортні засоби та які саме марки користуються популярністю, пише ТСН.ua

Статистика не може показувати реальні цифри, тому що мова йде лише про клієнтів однієї компанії. Кількість автомобілів, які вона бере на охорону, так само як і географія охоплення автовласників, не відповідає розподілу машин по всій Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці тестують сервіс повернення авто зі штрафмайданчиків

Інформація свідчить, що найчастіше спроби викрадень фіксували в Харкові, понад 50% тривог надійшло саме з цього міста.

2-ге місце в антирейтингу розділили Черкаси й Умань з різницею 0,1%. Повідомлення про спроби викрадення авто в цих містах надходили значно частіше, навіть порівнюючи з Києвом. У столиці показник становить 9,8% загальної кількості тривог. На інші міста України припадає лише 8,3%.

За даними компанії, найпопулярніші авто серед крадіїв незмінні - Toyota, Land Rover, Lexus. Трохи менший попит залишається на Audi та BMW.

Статистика останніх років свідчить, що пік викрадень машин в Україні припадає в період від травня до серпня. Будь-який автомобіль, що не має додаткового захисту, може стати ласою здобиччю зловмисників.

У липні українці придбали понад 8,3 тисячі нових авто на $260 млн. Це на 10% більше, ніж у липні торік. Найпопулярнішою стала марка Renault Sandero. Придбали 549 таких машин. Далі йдуть кросовери Renault Duster, Toyota RAV4, Renault Logan і Hyundai Tucson.

Зараз ви читаєте новину «Назвали міста України, в яких найчастіше крадуть автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути