вівторок, 08 січня 2019 16:48

Назвали кращі автомобілі року

  Lamborghini Huracan Performante - кращий автомобіль 2018 за версією Джеремі Кларксона. Фото: lamborghini.com
Lamborghini Huracan Performante - кращий автомобіль 2018 за версією Джеремі Кларксона. Фото: lamborghini.com

Спортивний журналіст, блогер і телеведучий Джеремі Кларксон склав рейтинг кращих машин 2018-го. Він назвав 5 автомобілів, які перевершили всіх минолоріч.

5 місце кращих автомобілів Кларксон віддав Bentley Continental GT, потужність якого становить 635 к. с. Цей автомобіль Джеремі вважає хорошим прикладом неповторного стилю.

На 4 місце журналіст поставив Aston Martin Vantage, потужністю 510 к. с. Експерт сильно захопився цим автомобілем.

3 місце зайняла модель BMW Alpina B5, потужністю 608 "конячок". Цю машину Джеремі вважає близькою до ідеальної. Даний автомобіль можна легко переключити з комфортного режиму в спортивний.

На 2 місце Кларксон помістив Porsche 911 GT2 RS із потужністю 700 к. с. Британець не любить машини даного концерну, але визнав, що вищезгадана модель стала найкращим спорткаром 2018-го.

1 місце у рейтингу посів Lamborghini Huracan Performante. Експерт був у захваті від цієї моделі італійського концерну. Фахівцю в даній машині сподобалося все, починаючи від швидкості, закінчується звуком мотора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla знижує ціни на всі свої автомобілі

З 25 листопада 2018-го до 2 січня 2019-го митниці ДФС оформили за новими умовами 16,5 тис. автотранспортних засобів із іноземною реєстрацією, які були ввезені в Україну з 1 січня 2015-го і до набуття чинності нових правил ввезення таких автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кращі автомобілі року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути