четвер, 09 березня 2017 10:42

Назвали авто, які відповідають співвідношенню "ціна-якість"
10

Кращі автомобілі 2017 модельного року оголосило американське видання Consumer Reports. Експерти склали рейтинг машин, які стануть вдалою покупкою цього року.

Авто оцінювали за відгуками автовласників, статистикою надійності і підсумками тестових випробувань, передає autocentre.

Відзначились автівки Toyota. У рейтингу кращими визнали 3 моделі японського виробника:

позашляховик Highlander

 

За високу продуктивність, надійність та економічність. Також за можливість буксирування невеликих причепів. Коштує $41,169.

хетчбек Yaris

 

Похвалили за легкість управління, вивірені налаштування чотирициліндрового силового агрегату, плавну роботу 6-ступеневого "автомата", а також за наявність системи автоматичного аварійного гальмування. Коштує $17,570.

гібрид Prius

 

Оцінили за найнижчу витрату палива - 4.52 л / 100 км, високу надійність, хороший захист від шумів і вібрацій. Ціна - $27,323.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні визначили найкращі автомобілі 2017 року

Найкращим преміальним кросовером став Audi Q7

 

Тестувальників порадували зручні крісла, наявність "розумних" функцій і надійні гальма. Наголосили, що це "скоріше розкішний седан, а не позашляховик". Коштує $68,695.

Найкращий компактний легковий автомобіль - Chevrolet Cruze

 

Експерти оцінили комфортну підвіску, економічний двигун зі змішаною витратою палива 7.8 л / 100 км і витратою 5 л / 100 км в заміському режимі. Ціна - $23,145.

Серед середньорозмірних седанів переміг Kia Optima

 

Він легкий в управлінні, стійкий на дорозі, просторий на другому ряду, а також дуже впевнено зупиняється при екстреному гальмуванні, наголосили експерти. Коштує - $25,860.

Найкращий спорткар - Mazda MX-5 Miata

 

Відмітили керованість, економічність та позитивні відгуки власників. Вартість - $29,905.

Перемогу серед компактних кросоверів здобув Subaru Forester

 

В автомобіля хороша оглядовість і великі квадратні двері, тоді як конкуренти з більш "складним" дизайном часто грішать незручністю попадання в салон, підкреслили оцінювачі. Ціна - $27,145.

Найкращий середньорозмірний пікап - Honda Ridgeline

 

Його назвали однаково вишуканим і універсальним пікапом з досить економічним двигуном (витрата палива - 11,76 л / 100 км). Вартує $36,480.

Найкращий повнорозмірний седан - Chevrolet Impala

 

Його похвалили за чуйність в управлінні, комфортність і надійність. Коштує $39,110.

В Україні також визначили найкращі автомобілі 2017 року. Серед них: Renault Megane, Toyota Corolla, Hyundai Elantra, Renault Captur тощо.

Зараз ви читаєте новину «Назвали авто, які відповідають співвідношенню "ціна-якість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути