Ексклюзиви
неділя, 15 вересня 2019 00:06

Найновіша Mazda і поїздки не брутальних позашляховиках - почався New Cars Fest
20

Реплікари Победа Mercedes і ГАЗ 21
Фото: Соломія Цура
Салон Hummer H1
SEAT Arona FR
Chevrolet Corvette і Jaguar F-Type
Електричний JAC iEV7S

Сьогодні почався фестиваль New Cars Fest 2019 Він відбуватиметься до 15 вересня включно на території SKY family Park неподалік Північного мосту в Києві.

На заході провідні світові автомобільні бренди презентують нові моделі. А також проводять тест-драйви для відвідувачів. Організовує фестиваль медіагрупа "Автоцентр".

Усі автомобілі розташовані півколом. Найближче до входу знаходяться електроквадроцикли для дітей, електричні велосипеди для дорослих і ліцензійні дитячі електромобілі таких моделей як BMW, McLaren, Mercedes, Audi, Maybach тощо. Поблизу них розташували "зелені" автомобілі марки Tesla, а центральним експонатом є електричний JAC.

Трохи далі виставлені машини Ford. Це - КА+, Fiesta ST і Focus. Потім автомобілі Mazda, Mitsubishi Pajero Sport і L200, Ravon R2 і R3 Elegant, кілька марок Hyundai, Subaru і FEAT Arona FR. Окремо розташувалися переможці Всеукраїнського рейтингу "Автомобіль року в Україні 2019" - Renault Duster і Toyota Camry. Останніми знаходяться Hummer H1, Ford Raptor, реплікари Победа Mercedes і ГАЗ 21, а також спорткари Jaguar F-Type і Chevrolet Corvette.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основні новинки Франкфуртського автосалону

"Фестиваль відбувається третій рік поспіль. У 2019 ми змінили локацію проведення заходу. До цього він двічі проходив на ВДНГ, - говорить організатор і редактор рубрик "Новини" та "Авторитет" журналу "Автоцентр" Сергій Іванов. - На New Cars Fest ми приваблюємо дилерів, які показують потенційним покупцям свої моделі, розповідають про них і максимально привертають увагу до власних брендів".

На фестивалі представили такі топові кросовери як Subaru Outback, Mitsubishi Outlander, Honda HR-V, Hyundai Kona, SEAT Arona FR і електричний JAC iEV7S. Крім цього, відвідувачі змогли потестити хетчбеки Ford Fiesta ST, Mazda 3 і седан Ravon R3.

"Особливістю фестивалю та основною відмінністю від автомобільних виставок є те, що будь-який відвідувач може покататися на автоновинках від світових брендів, - додає редактор і автоексперт. - Окремо демонструють транспортні засоби для дітей. На спеціальній "зеленій зоні" можна роздивитися і дізнатися про електромобілі різних марок та моделей. Увазі відвідувачів представлена експозиція спорткарів, ретромобілів і реплікарів - машини, які за стилем нагадують ретро, однак мають сучасні "нутрощі".

У 2018 році New Cars Fest вперше провели у Львові. 22-23 червня 2019 на арт-просторі "Механіка" захід перший раз пройшов у Харкові. 13-14 липня 2019 на території FESTrepublic відбувся другий фестиваль у місті Львові.

Зараз ви читаєте новину «Найновіша Mazda і поїздки не брутальних позашляховиках - почався New Cars Fest». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути