понеділок, 24 вересня 2018 18:14

Найкреативніша та найдорожча - як рекламують авто Honda

Найкреативніша та найдорожча - як рекламують авто Honda
Сьогодні компанія Honda святкує 70 років з дня заснування. Фото: Honda

Сьогодні компанія Honda святкує 70 років з дня заснування.

Все почалося з випуску двигунів і мопедів. Підприємство отримало назву дослідного інституту під керівництвом Соічіро Хонда. Розвиток цього бренду стартував у післявоєнні роки, в 1946 році.

Крім того, що Honda випускає якісні авто та мотоцикли вона відома у світі своїми рекламним заходами. У 2014 році в рамках автосалону в Детройті Honda перемогла в трьох категоріях рекламних роликів: "Накраща телевізійна реклама", "Реклама року", спеціальній номінації "Вибір народу".

Gazeta.ua підготувала добірку найкращої реклами від Honda.

1. Найдорожче рекламне відео

Зйомка рекламного ролику обійшлася у $ 6,2 млн. Зображені деталі, запускаються ланцюговою реакцією. Заради реалістичності для створення двохвилинного ролика було потрібно 606 дублів, бо автори вирішили не використовувати анімацію.

2. Найкреативніший рекламний ролик авто

Для реклами Honda HR-V зняли короткометражку в жанрі комедійного екшна. Хлопець задрімав на дивані в обнімку з собакою і книжкою. У ролику показали нісенітницю, що відбувалася уйого сні.

3. Найкреативніша реклама мотоцикла

Цей рекламний ролик для Honda випустили під слоганом "Сила мрії". Уній показано створення мотоцикла, машини і літака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шаленій швидкості - відомий бренд зняв рекламу в Києві

4. Найпопулярніший рекламний ролик

У Каліфорнії хлопець зняв відео для своєї дівчини, яка збиралася продати старий автомобіль Honda Accord 1996 року випуску. За словами автора рекламного ролика, цей автомобіль призначений для людей, "які вже збагнули сенс життя, а зараз їм необхідний засіб пересування". Після того, як ролик набрав в YouTube понад 2 млн переглядів, ціна на стару Honda виросла з $ 500 до $ 20,4 тис.

На рекламному ролику, знятому в Південно-африканській республіці, гонщик Формули-Е влаштував змагання на швидкість із гепардом. Реклама повинна привернути увагу людей до електромобілів як до одного зі способів зменшити рівень викидів вуглекислого газу в атмосферу.

Зараз ви читаєте новину «Найкреативніша та найдорожча - як рекламують авто Honda». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути