понеділок, 08 серпня 2011 11:17

Найдешевший кабріолет в Україні коштує 172 тисячі
30

Фото: Фото: Володимир Мукан
Фіат 500 С
Фіат 500 С
Фіат 500 С
Фіат 500 С

Цьогоріч в Україну перестали ввозити кабріолети "пежо". У автосалоні це пояснили тим, що автоматичні коробки передач до цих моделей виробляли на заводі у Японії, що перестав працювати після повені.

З грудня минулого року в столичних автосалонах немає кабріолетів "Фольксваген Еос". Причин в офіційному автосалоні не повідомляють.

Попри це, у Києві з'являється все більше кабріолетів вищого класу: "порше", "ферарі", "мерседес." А на сайтах оголошень — понад 200 пропозицій потриманих кабріолетів, більшість із них також спортивні машини преміум-класу.

Найдешевший і найменший новий автомобіль зі складаним дахом, який продають в Україні, - "Фіат-500 С". Машина коштує від 172 тис. грн. Виконана у стилі 60-х, має круглі фари декоративний хромований бампер і салон у ретро-стилі.

У автоцентрі на Столичному продають кабріолети "Опель Астра" і "Мерседес-Бенц". Всі вони мають металевий складний дах. 4-місні "опелі" коштують від 275 тис. грн 2-місні "мерседеси" — від 467 тис. грн до 1,8 млн. грн.

Салон обох "мерседесів" обшитий шкірою, а у підголівниках сидінь вмонтовано вентилятори, що під час руху машини обдувають шию людини. Передня частина "німців" виконана зі спеціального пластику. Він пустотілий, при наїзді на людину швидко деформується, щоб не ушкодити її.

Складати дах "мерседеса" можна із брелка до ключа запалювання. Це займає 14 секунд.

НА думку директора консалтингової компанії "Кордапрофі" Євгена Середницького, те, що "фольксвагени" та "пежо" не продають в Україні — не дивно.

"Річ у тім в тому, що той, хто купує собі кабріолет, уже має авто й часто не одне. Тому машини класу "Опеля Астри" чи "Фольксвагена Еос" такому покупцю нецікаві. Таким до вподоби більш розкішні машини, наприклад, "мерседеси", "бентлі", "мазератті". І нічого страшного, що в машині лише 2 місця. Головне, що вона комфортна та спортивна. А ті українці, які їздять на "опелях" або "пежо", не будуть доплачувати ще 5 тисяч доларів за таку ж машину, але зі складаним верхом. Їм не потрібна екзотична машина. Саме через через це кабріолети в Україні лише розкішні", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Найдешевший кабріолет в Україні коштує 172 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути