четвер, 19 листопада 2015 12:10

На автосалон у Лос-Анджелесі привезли нову Honda Civic Coupe
9

Honda Civic Coupe
Фото: Los Angeles Auto Show
Honda Civic Coupe
Honda Civic Coupe
Honda Civic Coupe
Honda Civic Coupe

Найбільш очікуваною новинкою автомобільного салону в Лос-Анджелесі стала Honda Civic Coupe. Машина з'явиться у продажу на початку 2016 року.

Седан має каплеподібну форму кузова, стрімкі ребра жорсткості на боковинах, високий капот, який переходить у хромовану решітку радіатора.

Новинка отримала турбовану силову установку під капотом, спортивний кузов і чіткі лінії купе. Тут є нова передня стійка, похиле вітрове скло, С-образні світлодіодні задні ліхтарі і перероблені денні ходові вогні.

Колісна база збільшилася на 74 мм, передній звис став коротше на 35 мм, завширшки автомобіль більше на 48 мм. Купе нижче седана на 25 мм і коротше його на 139 мм. Простір у салоні збільшено на 237 л, а місце для ніг задніх пасажирів - на 120 мм.

Салон автомобіля отримав м'яку панель приладів і високу якість оббивки сидінь. Навіть у базових моделей є автоматичний клімат - контроль, семидюймовий дисплей і цифрова панель приладів. Два силові агрегати на вибір видають потужність в 158 і 174 кінські сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лас Вегасі відкрилась найбільша у світі виставка тюнінгу SEMA-2015

Los Angeles Auto Show був майданчиком для показу моделей, які уже встигли дебютувати в якому-небудь іншому місці, однак в останні роки ситуацію змінилася: автовиробники все частіше вибирають автосалон для світових прем'єр. На цей раз, їх буде рівно тридцять.

У числі підтверджених дебютантів 2015 року – кросовер Infiniti QX30 і седан Hyundai Elantra. Також очікуються: кабріолет Range Rover Evoque, родстер Fiat 124 Spider, кросовер Cadillac XT5 і позашляховик Mazda CX-9.

Нагадаємо, з 20 по 29 листопада автовиставку в Лос-Анджелесі відкриють для загалу. Це велика щорічна виставка, заснована 1907 року. Місцем проведення традиційно виступає Los Angeles Convention Center.

Зараз ви читаєте новину «На автосалон у Лос-Анджелесі привезли нову Honda Civic Coupe». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути