вівторок, 03 листопада 2015 13:46

У Лас Вегасі відкрилась найбільша у світі виставка тюнінгу SEMA-2015
26

Фото: 2015 SEMA Show

Сьогодні, 3 листопада, в Лас Вегасі розпочала свою роботу найбільша у світі виставка тюнінгу SEMA-2015.

Виставка буде проходити з 3 по 6 листопада. У рамках заходу пройдуть не лише демонстрації презентації нової техніки і обладнання, але й освітні семінари та спеціальні події.Детальну програму виставки можна побачити на офіційному сайті.

Виставка проходить на величезній території – більш ніж два мільйони квадратних метрів. Це не тільки Las Vegas Convention Center, але і безліч павільйонів і відкритих майданчиків. Понад 100 тис. компаній представляють на цій території свою продукцію. Протягом чотирьох днів тут можна зустріти представників найвідоміших брендів у світі автомобільної промисловості, знаменитих спортсменів.

ДИВІТСЯ ТАКОЖ: ТОП-20 автомобілів із "колгоспним тюнінгом"

Sema Show – це найбільша у світі виставка автомобільної продукції, яка проходить щорічно з 1965 року в Лас-Вегасі, США. Захід проводиться асоціацією, яка об'єднує понад 7 тис. компаній, що продають спеціальне обладнання для автомобілів.

Виставка розділена на 12 тематичних відділів: бізнес-сервіси, СТО, всесвітня виставка шин, виставка старих автомобілів, мобільна техніка та електроніка, тягачі та промислові транспортні засоби, автоспорт і performance-клас, запчастини, що становлять для рестайлінгу та аксесуари по догляду за авто, інструменти та обладнання, вантажівки, кросовери і позашляховики, колеса та аксесуари.

У 2014 році у виставці взяло участь 2 380 компаній. На виставку приїхало 145 тис. покупців з різних країн. Площа Sema Show 2014 склала понад 100 квадратних метрів.

Зараз ви читаєте новину «У Лас Вегасі відкрилась найбільша у світі виставка тюнінгу SEMA-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути