Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2011 16:35

Mercedes визначився з останньою версією легендарного G-class

Mercedes-Benz поступово згортає виробництво легендарного позашляховика G-class. Анонсовано випуск спеціальної версії короткобазного "Гелендвагена". Вона отримала назву BA3 Final Edition і знаменує собою зняття з виробництва трьохдверної модифікації.

Mercedes-Benz G-class BA3 Final Edition буде доступний у двох варіантах: з 6-циліндровим 211-сильним дизелем BlueTec, що розвиває 540 Нм крутного моменту, а також в модифікації G500, яка оснащується 5,5-літровим бензиновим V8 - цей силовий агрегат розвиває 388 к.с. і 530 Нм.

Змін в трансмісії не буде - Gclass як і раніше оснащується повним приводом з трьома блокуваннями диференціалів і семиступінчастим "автоматом" 7G-Tronic. Також в базове оснащення Final Edition увійдуть система контролю тяги 4ETS і система стабілізації ESP.

Зовні відрізнити Final Edition від побратимів можна буде за аеродинамічним AMG-пакетом, особливим 18-дюймовим колесам, порогам і кришці запасного колеса з нержавіючої сталі, а також хромованою решіткою радіатором від AMG. Хромовані ж акценти з'являться і в інтер'єрі позашляховика. Крім того, салон останнього трьохдверного G-class оброблять вставками з горіхового дерева і чорною шкірою.

Вже відомо, скільки коштуватиме попрощатися з трьохдверним G-class. Ціна Mercedes-Benz G 350 BlueTEC BA3 Final Edition на німецькому ринку починається від 90 511 євро, а за модифікацію G 500 доведеться віддати щонайменше 100 685 євро.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes визначився з останньою версією легендарного G-class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути