Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2011 14:59

Mercedes розсекретив зовнішність суперкара SLS AMG зі складаним верхом
10

Фото: Фото: Вести

Mercedes-Benz опублікував першу офіційну інформацію про відкриту версію свого суперкара SLS AMG. Родстер, на відміну від купе, отримає більш звичні двері, складаний тканинний верх і той же самий 6,2-літровий V8.

Складаний м'який верх супер-родстера вкладається в багажник всього за 11 секунд, причому робити це можна на швидкостях до 50 км / год. Сам факт наявності складного даху змусив розробників відмовитися від дверей у стилі "крило чайки", але кузов родстера важить всього на 2 кг більше за кузов купе при аналогічній жорсткості. За словами творців, які цитує Autocar, розробляючи SLS AMG, вони спочатку передбачали можливість будівництва родстера, тому заклали в алюмінієву силову структуру необхідні конструктивні особливості.

Динамічні характеристики SLS AMG Roadster поки не повідомляються, проте навряд чи вони будуть серйозно відрізнятися від можливостей купе. Оснащене 6,2-літровим 571-сильним атмосферним мотором і АКПП AMG Speedshift, до 100 км / год воно розганяється всього за 3,8 секунди. Можна припустити, що у родстера на виконання тієї ж вправи навряд чи піде більше 4 секунд.

"Наживо" Mercedes-Benz обіцяє представити відкриту модифікацію свого суперкара на автосалоні у Франкфурті. Очевидно, ближче до прем'єри будуть оприлюднені і відсутні технічні подробиці.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes розсекретив зовнішність суперкара SLS AMG зі складаним верхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути