пʼятниця, 27 жовтня 2017 17:15

Maserati випустить новий кросовер

Maserati випустить новий кросовер
В основу нової моделі покладуть заднеприводную платформу Giorgio, яка використовувалася при створенні Alfa Romeo Stelvio. Фото - auto.bigmir

Компанія Maserati випустить ще один кросовер до 2020 року.

В основі нової моделі Maserati лежатиме версія задньопривідної платформи Giorgio. Її використовували під час розробки Alfa Romeo Stelvio. Проте мотори у нового позашляховика відрізнятимуться.

Конкурентами кросовера Maserati стануть BMW X3, Audi Q5 і Jaguar F-Pace.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen відродить утилітарний позашляховик 1970-х

За наявності двох кросоверів у модельній лінійці компанія розраховує на сумарні продажі бренда в 70-80 тис. автомобілів на рік. Протягом перших трьох кварталів цього року Maserati продала близько 36 тис. автомобілів, порівняно з 24 тис. роком раніше.

Перший кросовер в історії компанії Maserati - Levante, дебютував навесні 2016 року в автосалоні в Женеві. Модель розробили на тій самій платформі, що лежить в основі седанів Ghibli і Quattroporte. Для моделі доступні три шестициліндрові двигуни: два бензинові (350 і 430 к. с.), а також дизель потужністю 275 к. с.

Зараз ви читаєте новину «Maserati випустить новий кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути