вівторок, 09 квітня 2013 14:19

Maserati розсекретила свою найдешевшу модель

Прем'єра нового автомобіля італійської марки Maserati пройде через лічені дні на автовиставці в Шанхаї, але Maserati поділилася інфорамцією про машину вже зараз. Чотиридверний седан на ім'я Ghibli повинен піти в атаку на BMW 5 серії і Mercedes E-класу.

Новий автомобіль повинен стати лідером продажів у модельній лінійці марки, яка до 2015 року планує продавати 50 тис. машин на рік. З яких на частку новинки повинна припасти рівно половина.

В основі конструкції Ghibli лежить укорочена версія платформи, на якій постороена Maserati Quattroporte. Дизайном нової моделі займалися і Лоренцо Рамачотті, колишній головний дизайнер Pininfarina, який зараз займає аналогічну посаду в Fiat Group, і Марко Тенконе, головний дизайнер Maserati, який в корпоративній ієрархії стоїть на щабель нижче Рамачотті.

Очікується, що "Гинули" буде близько п'яти метрів у довжину, що дещо більше, ніж його найближчий конкурент - BMW 5 серії. Сертифікація автомобіля ще не завершена, тому технічні характеристики машини виробник поки не розголошує. Офіційно повідомляється, що новий автомобіль буде спортивнішим й агресивнішим від свого "старшого брата" (моделі) Quattroporte. І до речі, Ghibli буде дешевшим від будь-якого іншого Maserati.

Зараз ви читаєте новину «Maserati розсекретила свою найдешевшу модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути