середа, 07 листопада 2012 16:02

Maserati розсекретила новий флагманський седан Quattroporte
8

Фото: Фото: maserati.com

Компанія Maserati розсекретила новий флагманський седан Quattroporte. Він отримав нову платформу, завдяки чому підріс в розмірах, став легшим і оснащується новим сімейством двигунів. Офіційний дебют нового седана запланований на Детройтський автосалон.

Новий Quattroporte демонструє інноваційний підхід до традиційного італійського дизайну - так заявив Лоренцо Рамазотті, шеф-дизайнер італійської компанії. Крім нового кузова, флагман отримає нову платформу і нові двигуни, проте в Maserati поки воліють не поширювати технічну інформацію, зберігаючи деталі в таємниці до офіційної прем'єри.

Між тим, деякі європейські ЗМІ стверджують, що седан виросте в довжину на 15 см і втратить у вазі до 100 кг за рахунок використання більш легких матеріалів в конструкції кузова. Що стосується силових агрегатів, які, за офіційним повідомленням, розроблені інженерами Maserati разом з колегами з Ferrari, то, за попередніми даними, на старті продажів Quattroporte запропонують з 4,7-літровим V8. Моторна гамма пізніше поповниться і шестициліндровими двигунами.

Зараз ви читаєте новину «Maserati розсекретила новий флагманський седан Quattroporte». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути