четвер, 28 липня 2011 10:21

Maserati почав продавати GranCabrio Sport з двигуном від трекового купе
33

Фото: Фото: Maserati

Італійський автовиробник Maserati оголосив про початок продажів своєї нової моделі GranCabrio Sport. Кабріолет дебютував на березневому автосалоні в Женеві. Відмінною рисою GranCabrio з приставкою Sport є гоночний мотор від трекового купе Gran Turismo MC Stradale.

Нині відома вартість чотирьохдверного купе з дизайном від Pininfarina в Британії. У цій острівній державі придбати GranCabrio Sport можна буде "всього" за 102 615 фунтів стерлінгів - приблизно $ 168 тис. Перші машини з'являться у місцевих шоу-румах в жовтні поточного року.

GranCabrio Sport - оновлений варіант кабріолета GranTurismo, який був залишений в колишньому вигляді, але з новою "начинкою". Витончений кабріолет оснащений силовим агрегатом від трекового купе Gran Turismo MC Stradale - 4,7-літровим мотором V8 потужністю 450 л.с. і 510 Нм. За допомогою шестидіапазонним "автомата" від ZF з оптимізованим софтом (прототипом для нього послужила трансмісія від Quattroporte Sport GT S) відкритий автомобіль розганяється до 285 км / год. Розгін до "сотні" займає 5,2 сек.

Мотор для кабріолета трохи модернізували, скоротивши витрати пального на 6% в порівнянні з трекових аналогом. Змінилися також налаштування підвіски і вихлопна система. Першу переробили для більшого комфорту і стійкості на дорозі, другу - для більш соковитого звуку.

GranCabrio Sport отримав новий колір. Автомобіль можна замовити в насиченому червоному металік Rosso Trionfale - цей відтінок був створений з оглядкою на національний італійський колір, який використовувався на гоночних Maserati в 50-х роках минулого століття.

Зовнішніх змін практично непомітно - дизайнери компанії обмежилися невеликими штрихами в ключових місцях, які в результаті створили органічний та спортивний спосіб, що дозволяє відрізнити GranCabrio Sport від моделей Quattroporte Sport GT S і GranTurismo S.

Зараз ви читаєте новину «Maserati почав продавати GranCabrio Sport з двигуном від трекового купе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути