понеділок, 22 лютого 2016 09:48

Maserati розсекретила дизайн свого кросовера
3

Італійський виробник спорткарів Maserati показав дизайн серійного кросовера Levante.

Поки що опубліковані тільки офіційні фотографії новинки, а характеристики відомі лише з попередніх "витоків" інформації, повідомляє AutoUA.

Maserati має багаторічний досвід будівництва спортивних автомобілів і швидких седанів, але ще не випускала кросоверів. Виробник вказав, що новий автомобіль побудували на шасі, в якому поєднують характерні для спорткарів можливості їзди по звичайних дорогах і відмінні позашляхові характеристики. Активну пневматичну підвіску встановлюватимуть на всі модифікації позашляховика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maserati оприлюднила тізерне зображення свого позашляховика

Кросовер отримає бензинові і дизельні агрегати, що відповідають екологічному стандарту Євро-6, а також 8-ступінчастий "автомат" і систему повного приводу. Які саме це будуть мотори, не уточнюється. За неофіційною інформацією, Levante отримає 3.0-літровий твін-турбо V6 потужністю 410 к. с., 3.8-літровий V8 з віддачею 530 к. с., а також дизельні "шістки", які видають від 250 л. с. до 275 л. с.

Через тиждень позашляховик покажуть на автосалоні в Женеві. Виробництво Maserati Levante стартувало в італійському Турині, а європейський старт продажів запланували на весну цього року.

Нагадаємо, Skoda офіційно розсекретила новий концептуальний позашляховик VisionS Concept. Прототип із 225-сильною гібридною установкою - передвісник нового середньорозмірного кросовера, який публічно дебютує на Паризькому автосалоні 2016 року, під попередньою назвою Skoda Kodiak.

Зараз ви читаєте новину «Maserati розсекретила дизайн свого кросовера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути