Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2020 10:00

Найкращий час для купівлі: авто зі США та Кореї на карантині удвічі подешевшали

  Ціни на авто з США значно впали через карантин
Ціни на авто з США значно впали через карантин

Всесвітні ринки потерпають від карантинних обмежень, які запровадили більшість країн світу внаслідок пандемії коронавірусу. Рекордний обвал цін спостерігають в тому числі на аукціонах вживаних авто у США і Кореї - Copart, Manheim, Iaai. Вартість найпопулярніших Mazda, Mitsubishi, BMW, AUDI, Hyundai, Volkswagen гарантовано знизилася від 20 до 50% від ринкової. Наприклад, Volkswagen Golf 2017 року наразі вартує усього $3000 зі знижкою майже 40% від попередньої суми $4800. А Kia Optima 2016 року взагалі подешевшала вдвічі, і зараз ціна становить $1400. На сайті української компанії-імпортера Atlantic Express оприлюднили відео, як відбувається процес купівлі авто зі США Mitsubishi Outlander SPORT ES 2018 - 4,700$

"Такі знижки роблять на тлі паніки, невизначеності і тимчасового зниження купівельної спроможності" - , пояснюють експерти Atlantic Express.

За їхніми прогнозами, зможемо купувати дешеві авто ще до кінця карантину.

"Коли епідемію Covid-19 буде зупинено, ціни знову зростуть. Вони залишаються рекордно низькими тільки на тлі потужних форс-мажорних обставин. Коли буде знято обмеження і люди зможуть знову жити звичним життям, ціни на хороші вживані авто в Америці і Азії знову піднімуться. Можливо, навіть стануть вищими за звичайний рівень", - зауважують.

Зараз відзначають найсприятливіший час для такого відповідального кроку, як поміняти своє авто на бажанішу модель. А придбати свій перший у житті безпечний і перевірений автомобіль можна за найкращим співвідношенням ціна-якість.

Без ризиків можна замовити автомобіль онлайн на сайті. Консультанту варто лише назвати марку і рік випуску, і він добере найкращі варіанти саме для вас. Заявку можна також залишати за телефоном +38(068) 601-02-03. У спеціальній зручній онлайн-формі можна одразу підрахувати вартість розмитнення. Пропонують також вигідні умови кредитування.

З послугами компанії, наприклад, одну з останніх моделей Toyota Camry 2015 року можна придбати за $2500. Під ключ, тобто з розмитненням і необхідним ремонтом, її можна отримати за $8200-$8500. Водночас в Україні такі коштують від $17 500 до $21 000. Економія становитиме від $9000.

Компанія Atlantic Express приймає замовлення 24/7, незважаючи на карантин. Транспортування океаном і суходолом і далі відбуваються у штатному режимі.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий час для купівлі: авто зі США та Кореї на карантині удвічі подешевшали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути