четвер, 25 серпня 2011 11:51

Легендарний Land Rover Defender переробили для російського олігарха
14

Фото: Фото: Vilner

Болгарське тюнинг-ательє Vilner змінили інтер'єр легендарного Land Rover Defender на замовлення анонімного російського олігарха.

Майстери працювали відразу з двома "Дефендерами" - з Росії прибули трьохдверна і п'ятидверна модифікації. Втім, їх інтер'єри витримані в єдиному стилі - оранжево-чорна обробка і чорний же пластик додаткового обладнання.

Позашляховики отримали абсолютно нові спортивні передні сидіння та інші кермові колеса. Модернізації зазнала буквально кожна дрібниця, включаючи панель приладів - циферблати теж стали помаранчевими. Салон позашляховиків від стелі до даху переодягли в високоякісну шкіру Nappa і алькантару. Крім того, модернізована і мультимедійне начиння.

Кожен позашляховик отримав потужний DVD-ресивер, додаткові 15-дюймові монітори, а також розсип динаміків сумарною потужністю близько 600 Вт. Крім того, по салону розкидані світлодіоди додаткового підсвічування.

У екстер'єр автомобілів і їх технічну складову болгарські тюнери втручатися не стали, обмежившись розміщенням фірмового логотипу на чохлах запасних коліс.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний Land Rover Defender переробили для російського олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути