понеділок, 22 серпня 2011 12:45

Land Rover протестував наступне покоління Range Rover
6

Land Rover готує третє покоління люксового кросовера Range Rover і наступного року планує влаштувати презентацію новинки. Її прототип потрапив в об'єктиви фотокамер папараці.

Судити про зовнішність чергового покоління Range Rover досить важко через чорне-білий пластиковий камуфляж кузова. Але на знімках помітні деякі деталі екстер'єру, наприклад, частина нової головної оптики, видозмінені корпуси зовнішніх дзеркал, на яких вперше з'явилися дублери поворотников. Ще одна відмінність прототипу від поточної версії преміального "паркетника" - завалені задні стійки, що додають силуету машини спортивність і стрімкість.

Повідомляють, що серйозний вплив на екстер'єр Range Rover надасть новий кросовер Evoque. Його стилістичними особливостями є великий кут нахилу лобового і заднього скла і, "плаваючий" дах.

Флагманський автомобіль Land Rover завдяки алюмінієвому шасі та кузову, виготовленому з широкими застосуванням композитних матеріалів, разом скине 450 кг і його споряджена маса тановитиме близько 2 200 кг. У лінійці моторів, за відомостями Carscoop, виявляться модернізовані дизельні мотори V6 і V8, а також V-образна бензинова "вісімка", доступна в атмосферному і турбованому варіантах. Штатною трансмісією Range Rover четвертого покоління стане нова восьмиступінчаста автоматична коробка передач.

Land Rover з часом випустить два гібридних агрегати, батареї одного з яких можна заряджати як від ДВС під час руху, так і під час стоянки від звичайної електромережі.

Нову версію Range Rover покажуть у другій половині наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Land Rover протестував наступне покоління Range Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути