пʼятниця, 15 грудня 2017 16:20

Lanos перетворили на швидкісний суперкар

Lanos перетворили на швидкісний суперкар
Судячи із фото, власник встановив біксенонове світло фар, яке освітлює більший простір в темну пору; пофарбував у колір кузова дзеркала та дверні ручки. На пороги встановив навіски. Фото: Автоцентр

Український Lanos перетворили на суперкар. Олександр Кирюшин з Харківської обл. встановив на свій автомобіль 6-циліндровий двигун, об'ємом 3,2 л. і потужністю 218 к.с. Це на 102 к.с більше ніж у серійного Lanos із найпотужнішим 1,6-літровим двигуном. Також оснастив його автоматичною коробкою передач.

Очевидно, власник удосконалив гальмівну систему й ходову частину, аби машина була краще керованою на високих швидкостях.

Судячи із фото, власник встановив біксенонове світло фар, яке освітлює більший простір у темну пору; пофарбував у колір кузова дзеркала та дверні ручки. На пороги встановив навіски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили феномен популярності автомобілів Lanos

Про максимальну швидкість автомобіля власник не розповідає, проте, судячи із невеликої маси машини і з потужного двигуна, можна припустити, що авто розганяється до 220-230 км/год. Наскільки довго можна підтримувати цю швидкість, залежить від змін у конструкції ходової частини.

До конца 2017 года на Запорожском автозаводе планируют выпустить 3,5 тыс. машин. Сейчас новый Lanos стоит от 216 тыс. грн.

Зараз ви читаєте новину «Lanos перетворили на швидкісний суперкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути