Ексклюзиви
середа, 26 липня 2017 12:30

Кросовер Infiniti QX70 зняли з виробництва

Кросовер Infiniti QX70 зняли з виробництва
Після "смерті" QX70 автовиробники готують презентацію більш компактного кросовера QX50 Фото: Автоцентр

Кросовер Infiniti QX70 вирішили зняти з виробництва. В компанії повідомили, що не представлять модель 2018-го. Зараз розпродують залишки представників модельного ряду QX70.

Середньорозмірний представницький кросовер випускала компанія Nissan під брендом Infiniti з 2002-го. До 2014 року він мав назву Infiniti FX. QX70 був оснащений бензиновими двигунами V6 і V8. Під капотом у цього кросовера — до 390 к. с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна країна відмовиться від автомобілів на дизпаливі

Після "смерті" QX70 автовиробники готують презентацію компактнішого кросовера QX50. Його представлять найближчими місяцями, повідомляє autocentre.

У 2021-2022 роках автосалони поповнить купе-кросовер від цього автовиробника. Уже зараз фахівці називають його спадкоємцем знятого з виробництва QX70. Проте розробники відкидають ці паралелі та порівняння.

У Великій Британії хочуть з 2040-го повністю заборонити нові автомобілі, що працюють на бензині і дизелі. Ця вимога виникла у рамках виконання урядової стратегії щодо поліпшення якості повітря.

Зараз ви читаєте новину «Кросовер Infiniti QX70 зняли з виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути