вівторок, 26 квітня 2016 11:07

Компанія Shell надрукувала власний автомобіль
4

Нафтогазова компанія Shell створила концепт власного бюджетного автомобіля.

Інженерний підрозділ нафтогазової компанії Shell розсекретило дані про автомобільний концепт "Project M", повідомляє novosti N.

Project M – це тотальне переосмислення виробництва бюджетних автомобілів. У своєму проекті вони спрямували всі сили на зниження часу виробництва транспортного засобу та його собівартості при збереженні прийнятного рівня якості. Особливу увагу приділили підвищенню ефективності авто на дорозі та скорочення рівня споживання палива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Умілець збудував з дерева електромобіль майбутнього

Автомобілі класу Project M будуть використовувати на третину менше палива, ніж середньостатистичний сучасний автомобіль на ринку. Позиціонується концепт як невеликий сімейний автомобіль міського типу. Творцем автомобіля є Гордон Мюррей.

Новий автомобіль використовує інноваційне мастило, яке спеціально розробила компанія Shell. Крім цього не можна не відзначити, що у новинки середнє споживання палива майже в 2 рази менше, ніж у будь-якого іншого автомобіля. Значна частина запчастин Project M створена за допомогою 3D друку.

Нагадаємо, фотошпигуни впіймали під час випробувань прототип електромобіля Apple.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Shell надрукувала власний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути