понеділок, 04 липня 2016 11:25

Компанія Ducati показала новий спортбайк ще до офіційної прем'єри

Компанія Ducati показала новий спортбайк ще до офіційної прем'єри
bikepost.ru

На Ducati World Week 2016 показали новий спортбайк, який представлять на мотошоу EICMA 2016 в Мілані.

Про повідомляє Bikepost.

Демонстрація нового мотоцикла суворо секретна. На ній заборонили використовувати камери і смартфони, хоча деяким фанатам вдалося протягнути приховані камери.

На фото представлено новий спортбайк Ducati SuperSport S. Італійці розробили новий суперспорт, в той час як Honda припиняє продажі Honda CBR600RR в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими мотоциклами найкраще подорожувати - 5 вдалих моделей

З точки зору дизайну Ducati SuperSport S має багато спільного з Panigale. Ймовірно, байк розробили на базі Ducati Monster.

Новинка має консольний маятник, підвіску Ohlins і супорти Brembo. Ducati SuperSport S візуально нагадує Monster 1200, але, згідно з чутками з Мізано, мотоцикл комплектують 937-кубовим двигуном Hypermotard 939.

Нагадаємо, із 2 по 5 червня відбувся Міжнародний мотофестиваль "Тарасова Гора". Цьогоріч йому виповнилося 14 років. Під Черкасами у селі Благодатне зібралося більш як 8 тис. байкерів та прихильників руху. Також приїхали гості з Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Білорусі, Молдови, Росії, Угорщини, Німеччини, Італії, Норвегії, США.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Ducati показала новий спортбайк ще до офіційної прем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути