четвер, 09 червня 2016 21:29

Якими мотоциклами найкраще подорожувати - 5 вдалих моделей
5

Рівно 19 років тому Нік Сандерс здійснив рекордну кругосвітню подорож на мотоциклі. Мотоцикліст подолав відстань 32 тис. км. Шлях зайняв 31 день і 20 годин.

Серед українців мотоподорожі також популярні. Зокрема, харківський мотомандрівник Олексій Коровін самотужки об'їхав на мотоциклі десятки країн та кілька континентів. Минулого року харків'янин помер у Африці від малярії під час подорожі на мотоциклі.

Директор Київського автомото клубу Сергій Малик встановив рекорд України - він проїхав на серійному мотоциклі вздовж кордонів нашої країни 8 тис. км. за 13 днів. Частина шляху проходила по бездоріжжю.

Крім цього, український мотогонщик Вадим Притуляк бере участь у ралі-рейдах в класі мотоциклів. У 2015 році він зайняв друге місце у своєму класі на Africa Eco Race. Саме ця гонка найбільше подібна до автентичного ралі-рейду "Париж-Дакар". Останній вже кілька років не проводять.

Gazeta.ua пропонує 5 мотоциклів, на яких найкраще подорожувати.

Honda Goldwing

 

Підійде для дальніх подорожей тим, хто любить комфорт. Круїзер зручний для двох людей. Мотоцикл оснащений 1,8-літровим мотором. У великі кофри поміститься багаж. Такі мотоцикли мають ABS, круїз-контроль та інші допоміжні системи.

Harley-Davidson Road Glide

Автор: moto.zombdrive.com
 

Цей мотоцикл також призначений для комфортних поїздок на дальні поїздки. Об'єм двигуна - 1,7 л. Harley-Davidson також має системи, які запезпечують зручність під час подорожі.

Yamaha FJR 1300

Автор: bikersnews.net
 

Тип: спорт-турист. Це щось середнє між спортбайком і круїзером. 1,3-літровий двигун дає хорошу потужність і високу швидкість. На Yamaha FJR 1300 можна швидше пересуватися, ніж на Goldwing чи Road Glide, але не так комфортно.

BMW R 1200 GS Adventure

Автор: africa-tnt.com
 

Байк оснащений опозитним двигуном на 1,2 л. У таких мотоциклів менша крейсерська швидкість, але ними можна з'їхати з автодороги і помчати бездоріжжям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як еволюціонували легендарні мотоцикли Harley Davidson

KTM 1190 Adventure R

Автор: ktm-moto.ru
 

1,2-літровий V-подібний двигун видає 150 "коней". Мотоцикл також призначений для бездоріжжя. Він має кріплення для кофр, що дозволяє взяти у дорогу все необхідне.

Зараз ви читаєте новину «Якими мотоциклами найкраще подорожувати - 5 вдалих моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути